Vill du vara med och utveckla vår flaggskeppsbutik på Kungsgatan 13. Våra ledstjärnor i vår citybutik är förstklassig service och ett brett sortiment av vitvaror och hushållsprodukter från välkända varumärken.

Vi söker en driven kökssäljare med känsla för design.

Som kökssäljare hos oss är ditt huvudansvar att sälja vårt eget varumärken Nordanro. Du arbetar aktivt med försäljning och hjälper kunden till rätt lösning med engagemang, nyfikenhet och gediget intresse genom hela säljprocessen, från offert till färdiglevererat kök.

Försäljningen sker via vårt nybyggda showroom i Elons flaggskepps butik på Kungsgatan 13. Här jobbar du med offertunderlag, ritningar och planering av vitvaror till allt från konsumentkök till byggprojekt för bygg och fastighetsmarknaden.

Vi söker dig med några års erfarenhet av rådgivande försäljning.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från försäljning av kök eller liknande och är trygg i rollen som säljare.

Du är självgående, målinriktad, noggrann och har ett intresse och känsla för färg och form. Vi önskar att du har ett genuint engagemang i varje kund och identifierar behov och vägleder till rätt produkt.

Du har en god kommunikationsförmåga på svenska och engelska i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

God datavana är ett krav. Vi ser det som meriterande med erfarenhet av ritningsprogram.

Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Ansök genom att fylla i formuläret här nedan.

Genom att fylla i formuläret och klicka på Skicka så ger du ditt godkännande att vi hanterar dina personuppgifter i anslutning till rekryteringsprocessen avseende tjänsten ovan.

Elon är ett ledande företag för den frivilliga fackhandeln inom hemprodukter, och finns i de nordiska länderna Sverige, Norge, Danmark, Finland och Island. I Sverige finns idag ca 420 Elon-butiker under varumärket Elon och Elon Ljud & Bild. Elon-butikernas fokus ligger på vitvaror och hemelektronik som gör kundens vardag lite enklare. Lokala, drivna entreprenörer med ett starkt varumärke och centrala funktioner som logistik, IT och marknadsföring gör Elon till en stark spelare. Under 2020 mottog Elon priserna som Årets vitvarukedja av Retailer of the Year och Årets ledare vid Retail Awards. 2021 vann Elon sin kategori i Empati Grand Prix.

Nordanro ingår i Elon Group och är butikskedjan Elons eget varumärke, med ett brett och noga utvalt sortiment för hemmets alla rum. Nordanro har allt från kök till förvaring. Alla Nordanros produkter ska vara designade för att hålla länge, både kvalitetsmässigt och stilmässigt. Helt enkelt köks-och förvaringslösningar som är hållbara över tid. För Nordanro handlar hållbarhet också om enkelhet, funktionalitet, och flexibilitet. Det gäller design såväl som affär – det ska vara enkelt att köpa och äga Nordanro, oavsett vem du är eller hur mycket hjälp du behöver längs vägen. Nordanro är skapat av oss på Elon. Med vår gedigna kunskap och erfarenhet kan vi guida våra kunder till rätt val som passar dem, samtidigt som vi säkerställer att våra produkter håller högsta kvalitet, så att vi kan känna riktig stolthet för hela vår affär. För Nordanro handlar omtänksamhet både om den enskilda individen, samhället i stort och planeten som vi bor på – precis som för Elon. Från den personliga kontakten till de ansvarsfullt producerade produkterna.