Elon är Nordens största fackhandelskedja för vitvaror köksinredning. Det finns idag ca 320 Elon-butiker i Sverige. Fokus ligger på vitvaror och andra hushållsprodukter som gör kundens vardag lite enklare. Vissa butiker säljer även köksinredning från olika leverantörer som t.ex. Ballingslöv eller Elons egna varumärke Nordanro.

Säljare B2B vitvaror och kök

Vi söker nu en driven säljare till vårt business-team på Kungsgatan 13. Du kommer att jobba med att skapa nya affärer, samt fördjupa våra befintliga samarbeten. Vår målgrupp är alla typer av företag – från bygg och förvaltning till restaurang och kontor. Vi erbjuder en totallösning för hantering i både stora och små projekt, med anpassat sortiment och produkter från bas till premium.

Vi ser gärna att du har erfarenhet inom vitvaror både mot slutkonsument samt B2B. Du bör även ha goda kunskaper i att läsa och förstå upphandlingar samt avtal inom B2B vitvaror och kök.

Du är:

  • Målinriktad med en hög servicekänsla
  • Ansvarsfull, ordningsam och punktlig
  • Social och gillar att skapa goda relationer med både kunder och medarbetare
  • Goda kunskaper i svenska språket, både tal och skrift

Tjänsten ska tillsättas omgående och vi vill ha din ansökan senast 31 augusti. Vi kommer att kalla sökande till intervjuer löpande under ansökningstiden.

Tjänsten är fast anställning på heltid och lön enligt överenskommelse.

Sök tjänsten som säljare B2B genom formuläret nedan.

Genom att fylla i formuläret nedan och klicka på Skicka så ger du ditt godkännande att vi hanterar dina personuppgifter i anslutning till rekryteringsprocessen avseende tjänsten ovan.
Choose File