Butikssäljare vitvaror

Är du vår nya säljkollega?

Vill du vara med och utveckla vår flaggskeppsbutik på Kungsgatan?

En av Stockholms mest centrala butik för vitvaror och kök, med ett brett sortiment av produkter från välkända varumärken. Här finns även utställningar med kök och inredning från vårt eget varumärke Nordanro.

Som säljare hos oss så blir ditt huvudansvar att sälja vitvaror och småel från marknadsledande tillverkare. Det är viktigt att du är motiverad, engagerad och brinner för att sälja. Du ska vara social, nyfiken och intresserad av att hjälpa kunden till rätt lösning. Vi jobbar hårt med att utveckla butiken till en levande mötesplats för våra kunder, med event och demotillfällen tillsammans med våra leverantörer. Det är därför viktigt att du deltar och känner ansvar för att skapa en trivsam och säljande butik.

Kunden ska känna sig trygg med sina val av produkter och dom ser dig som sin expert. Det är därför viktigt att du har intresse för att lära dig och vara påläst när det gäller våra produkter.

Du ska:

…ha erfarenhet av att sälja vitvaror

…tala och skriva svenska obehindrat


…ha en hög social kompetens, lätt för att ta människor


…ha lätt för att sammarbeta

Vi vill tillsätta tjänsten omgående och behöver ha din ansökan snarast.

Tjänsten är fast anställning på heltid och lön enligt överenskommelse.

Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Peter Andersson på ‭tel: 070-651 29 90‬

Ansök direkt genom formuläret nedan.

Genom att fylla i formuläret nedan och klicka på Skicka så ger du ditt godkännande att vi hanterar dina personuppgifter i anslutning till rekryteringsprocessen avseende tjänsten ovan.

 

Elon är ett ledande företag för den frivilliga fackhandeln inom hemprodukter, och finns i de nordiska länderna Sverige, Norge, Danmark, Finland och Island. I Sverige finns idag ca 420 Elon-butiker under varumärket Elon och Elon Ljud & Bild. Elon-butikernas fokus ligger på vitvaror och hemelektronik som gör kundens vardag lite enklare. Lokala, drivna entreprenörer med ett starkt varumärke och centrala funktioner som logistik, IT och marknadsföring gör Elon till en stark spelare. Under 2020 mottog Elon priserna som Årets vitvarukedja av Retailer of the Year och Årets ledare vid Retail Awards. 2021 vann Elon sin kategori i Empati Grand Prix.